Konstnärernas Kollektivverkstad i Sickla nu jämnat med marken. Min avsky mot de beslutande politikerna finner inga gränser. Detta svek, att först lova oss skydd och dösnacket om att KKV skulle bli ett stopp mot de kommersiella krafternas utbredning i Sickla, var bara ett spel för att Norling skulle låta sig övertalas att sälja till kommunen. Norlings pappa ägde ursprungligen huset och som konstälskare ville han att huset skulle rymma konst och konstnärer. Han ville inte släppa taget om den fastigheten. Men med fagra löften och 66 miljoner köpte Nacka kommun hus och mark för att snabbt riva. Konstnärernas slit med att bygga upp denna verksamhet under mer än 30 år gav man inget för.
Nu får konstnärerna åka långt med sina skulpturer för att gjuta brons, svetsa, trycka etc Ateljéerna i Farsta är ännu inte fullt utrustade och pengarna verkar ha sinat, så det spors om det nånsin blir möjligt att använda dem på samma sätt som gamla KKV.
Nu har man motat bort konstnärerna från först Rosenlundsgatan, sedan Sickla och frågan är hur länge konstnärerna får vara kvar i Farsta? Vart ska de ta vägen härnäst? Korpilombolo??